Super League: Αυλαία στην Τρίπολη

Με το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική της Super League. 

Super League: Αυλαία στην Τρίπολη

Με το παιχνίδι του πρωταθλητή Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα πέφτει απόψε στην Τρίπολη η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να περάσουν από την έδρα των Αρκάδων και να ντουμπλάρουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα μετά το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν τα επιτυχημένα αποτελέσματα μετά το 3-3, που διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μπαράλες στο παιχνίδι με τον Βόλο εκτός έδρας στην πρεμιέρα.

Από τον Ιανουάριο του 2018 έχει να σκοράρει στην έδρα του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ο Αστέρας. Τότε ο Ιγκλέσιας είχε ανοίξει το σκορ στο τελικό 1-1 (ισοφάρισε ο Ανσαριφάρντ). Έκτοτε, σε 4 επισκέψεις του στο «Θ. Κολοκοτρώνης», ο Ολυμπιακός μετράει 3 νίκες και μία ισοπαλία με συνολικά γκολ 13-0!

Διαιτητής του αγώνα, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, θα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης με βοηθούς τούς Νικολακάκη και Καραγκιζόπουλο. Τέταρτος ορίστηκε ο Βλάχος, ενώ VAR και AVAR θα είναι οι Ευαγγέλου και Νικολαΐδης αντίστοιχα.

Το προφίλ της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (26/8)

Ιωνικός - Λεβαδειακός 0-0

Σάββατο (27/8)

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 1-1

ΑΕΚ - Βόλος 0-1

Κυριακή (28/8)

Παναιτωλικός - Άρης 3-1

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-2

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-1

Δευτέρα (29/8)

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (19:00)