Ολυμπιακός: Εκτός από μεταγραφικά έχει και... αγώνα στην Τρίπολη

Ο Κάρλος Κορμπεράν μόνο τα μεταγραφικά δεν σκεφτόταν το βράδυ της Κυριακής (28/8), έχοντας εστιάσει αποκλειστικά στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία (29/8, 19.00).

Ολυμπιακός: Εκτός από μεταγραφικά έχει και... αγώνα στην Τρίπολη

Μπορεί να βρισκόμαστε στα τελειώματα του Αυγούστου και όλοι να ζουν στον αστερισμό των μεταγραφών, αλλά όλοι όσοι από τον Ολυμπιακό έχουν ταξιδέψει στην Τρίπολη, ένα πράγμα στριφογυρίζει στο μυαλό τους. Κι αυτό δεν είναι άλλος από τον αγώνα με τον Αστέρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» την Δευτέρα (29/8, 19.00).

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν θέλει να ακούει προς το παρόν για μεταγραφικά σενάρια. Έχει κάνει τις εισηγήσεις του, έχει πει «όχι» για παίκτες από τον κορμό του Ολυμπιακού που θα μπορούσαν να φέρουν προτάσεις (π.χ. Κούντε, Μασούρας, Μανωλάς, Σισέ) και περιμένει αμέσως μετά τον Αστέρα τις προσθήκες.

Έως και το ματς της Αρκαδίας, το μυαλό του είναι αποκλειστικά και μόνο στο πώς θα φύγει ο πρωταθλητής Ελλάδας με το διπλό.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Ηράκλειο επί του ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ λύγισε στις καθυστερήσεις την αντίσταση του Ατρομήτου και ο Ολυμπιακός καλείται κόντρα στον Αστέρα να μην βρεθεί πίσω από την κορυφή. Εν ολίγοις, δεν θέλει να δώσει το παραμικρό δικαίωμα και επιθυμεί με καθαρό μυαλό να ολοκληρώσει τις κινήσεις που πρέπει να κάνει έως τις 2 Σεπτεμβρίου που δηλώνεται η λίστα για τα ματς με Ναντ, Φράιμπουργκ και Καραμπάχ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Κάρλος Κορμπεράν δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι επιλέγει την ενδεκάδα ανάλογα με τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης των παικτών.

Για δύο μέρες στον Ρέντη όλοι όσοι έπαιξαν με τον Απόλλωνα Λεμεσού δεν πάτησαν ιδιαίτερο... γκάζι. Προφανώς για να τους προφυλάξει ενόψει Αστέρα.

Οπότε, τα... σπουδαία για την ενδεκάδα θα τα περιμένουμε περίπου δύο ώρες πριν από τη σέντρα, με τους Βατσλίκ, Άβιλα, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε, Χουάνγκ Ιν Μπομ, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί να έχουν το προβάδισμα, ενώ θέση διεκδικούν και οι Ζινκερνάγκελ και Βαλμπουενά. Ο δε Χουάνγκ Ουί - Τζο αναμένεται να ντεμπουτάρει στο β’ μέρος.