«Ο Κορμπεράν χάλασε τη μεταγραφή του Κούντε»

Δημοσιεύματα στη Γερμανία αναφέρουν ότι ο Κάρλος Κορμπεράν στην ουσία χάλασε τη μεταγραφή του Πιερ Κούντε από τον Ολυμπιακό στη Μπόχουμ.

«Ο Κορμπεράν χάλασε τη μεταγραφή του Κούντε»

Αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Μπόχουμ να ασχολείται με τον Πιερ Κούντε. Όσο ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό ο Καμερουνέζος δεν φαινόταν ότι θα μπορούσε να βρει θέση στην ενδεκάδα.

Η μοίρα του, ωστόσο άλλαξε από τη στιγμή που ο Πορτογάλος έφυγε από τους πρωταθλητές Ελλάδας και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Κάρλος Κορμπεράν. Ο Ισπανός προπονητής τον έχει καθιερώσει δίπλα στον Εμβιλά και αυτό είναι το δίδυμο του στα χαφ.

Μέχρι εκείνο το σημείο όλα έδειχναν ότι ο Κούντε πιθανότατα θα επέστρεφε στη Γερμανία. Πλέον όπως αναφέρουν και οι Γερμανοί δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Η άφιξη του Κάρλος Κορμπεράν στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού επί της ουσίας έβαλε φρένο στη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στη Μπόχουμ.

Οι Γερμανοί αναφέρουν ότι πως η ομάδα του Σταφυλίδη το είχε σχεδόν σίγουρο ότι θα έπαιρνε τον Κούντε, αλλά πλέον τα δεδομένα άλλαξαν και ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.