Αστέρας Τρίπολης: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα της Δευτέρας (29/8, 19.00) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». 

Αστέρας Τρίπολης: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ο Αστέρας Τρίπολης τη Δευτέρα (29/08, 19:00) υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και εν συνεχεία ο κόουτς Ηρακλής Μεταξάς ανακοίνωσε την αποστολή. ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ν. Παπαδόπουλος, Τσιφτσής. ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Γκαρσία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Ζουκάνοβιτς. ΜΕΣΟΙ: Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Μπαρτόλο. ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μπαράλες, Μπενίτο.

O Χριστόπουλος έμεινε εκτός αποστολής και μπήκε για πρώτη φορά ο Ζουκάνοβιτς. Ο Σίτο είναι τραυματίας από το ματς στον Βόλο ενώ και ο Σονί είναι στην Τουρκία για να τελειώσει τη μεταγραφή του στη Χατάισπορ.

Από εκεί και πέρα, ο Μπαρτόλο είναι στην αποστολή αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και τον κράτησε εκτός από το ματς της πρεμιέρας. Μέσα είναι και ο Ιγκλέσιας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Κρέσπι, Βαλιέντε είναι ξανά εκτός όπως και οι Κανελλόπουλος, Σανταφέ, Καπίγια, Αλί Μπαμπά αλλά και οι Ντομίνγκεθ, Κάφι, οι οποίοι ανακοινώθηκαν μέσα στην εβδομάδα.