Ζίφκοβιτς: «Θέλουμε το νταμπλ»

Τη λαχτάρα του να αγωνιστεί ξανά εξέφρασε με δηλώσεις του στη NOVA o Αντρίγια Ζίφκοβιτς.

Ζίφκοβιτς: «Θέλουμε το νταμπλ»

Για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και για τους στόχους του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς. Μάλιστα ο Σέρβος διεθνής δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί ξανά με τα «ασπρόμαυρα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA: «Δεν μπορώ να περιμένω, θέλω να μπω. Ανυπομονώ όχι μόνο να παίξω, αλλά και να κερδίσω».

Για το τι προσδοκά αυτή τη σεζόν: «Θέλουμε το νταμπλ, είναι ξεκάθαρος ο στόχος μας. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να κερδίσουμε και τους δύο εγχώριους τίτλους».

Για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας και το γεγονός ότι είναι ένα νέο σύνολο: «Ναι είμαστε μια νέα ομάδα, αλλά είμαστε και έτοιμοι να μπούμε στο γήπεδο και θέλουμε να το δείξουμε αυτό και στον αγώνα με τον Ατρόμητο και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στην Τούμπα: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Ατρόμητος είναι μια δύσκολη ομάδα το ξέρουμε και από το παρελθόν, το είδαμε και φέτος. Αυτό που περιμένουμε εμείς είναι να μπούμε και να παίξουμε καλά».

Για το αν περιμένει μια γεμάτη Τούμπα: «Σίγουρα ναι, αλλά είναι και τελευταίες μέρες των διακοπών. Θέλω όμως να δω κόσμο στις κερκίδες και να πανηγυρίσουμε μαζί τη νίκη».