Ολυμπιακός: Έχει δρόμο μπροστά του ο Φορτούνης για να παίξει

Οι πρώτες εκτιμήσεις γύρω από την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στη δράση με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Έχει δρόμο μπροστά του ο Φορτούνης για να παίξει

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Φορτούνης έκανε λόγο για σκληρή δουλειά. Εκεί είναι όλο το θέμα από εδώ και στο εξής για τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να μπει στην εξίσωση και να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και σε επίσημο ματς του Ολυμπιακού. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 17 Μαΐου σε εκείνο το εκτός έδρας 3-2 επί της ΑΕΚ για τα πλέι οφ. Είχε παίξει ακόμα 32 λεπτά στην εκτός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στις 17 Απριλίου και 12 λεπτά στο εντός έδρας 1-1 με την ΑΕΚ στις 3 Απριλίου.

Χθες βρέθηκε στον Ρέντη και έπιασε δουλειά και έχει ακόμα μπροστά του πολύ δρόμο για να μπορούμε να θεωρήσουμε τον ποδοσφαιριστή διαθέσιμο για τα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν. Η εκτίμηση που γίνεται από τον Ρέντη μετά την πρώτη εικόνα που υπάρχει από τον Κώστα Φορτούνη και την επιστροφή του στη δράση είναι ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον έναν μήνα για να μπορέσει ο Ισπανός να θεωρήσει ότι ο παίκτης μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι.

Σε αυτό το διάστημα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πρέπει να κάνει πολλή δουλειά για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Θεωρητικά θέλει έναν μήνα για να μπει ξανά στην εξίσωση, αλλά είναι και στο χέρι του μέσα από δουλειά να αναγκάσει τον Κορμπεράν να τον βάλει πιο γρήγορα στη δράση.

Εκτός από τον μήνα που θέλει για να μπει στη δράση ο Φορτούνης, θα χρειαστεί και ένα σημαντικό διάστημα για να βρει ρυθμό, διότι επί της ουσίας πέρυσι δεν έπαιξε ποδόσφαιρο. Επομένως χρειάζονται υπομονή και δουλειά από την πλευρά του.