Βοηθός Λουτσέσκου: «Μπορεί να βοηθήσει τη Ρόμα ο Καμαρά - Ο Ολυμπιακός είναι η ελληνική Γιουβέντους»

Διαβάστε όσα είπε στην Ιταλία ο βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι, για τον Μαντί Καμαρά και τη Ρόμα.

Βοηθός Λουτσέσκου: «Μπορεί να βοηθήσει τη Ρόμα ο Καμαρά - Ο Ολυμπιακός είναι η ελληνική Γιουβέντους»

Ολυμπιακός και Ρόμα είναι σε συζητήσεις για τον δανεισμό του Μαντί Καμαρά. Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα θέλουν τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα και σύμφωνα με «Sky Sports» ο 25χρονος από τη Γουινέα πιέζει τους Πειραιώτες να δεχτούν την πρόταση των Ρωμαίων.

Ο βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι, μίλησε στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, Centro Suono Sport, για τον μέσο του Ολυμπιακού και τη Ρόμα, ενώ χαρακτήρισε τον πρωταθλητές Ελλάδας, ελληνική Γιουβέντους:

«Ο Καμαρά είναι ένας πολύπλευρος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, της ελληνικής Γιουβέντους, της ομάδας που πρέπει να νικήσει.. Τροφοδοτεί, σκοράρει είναι καλός στα κοψίματα και στα σουτ εκτός περιοχής. Είναι καλός και αμυντικά και σαν χαφ.

Κατά τη γνώμη μου είναι μοιάζει με τον Κεσιέ, αλλά είναι ελαφρώς πιο επιθετικός, παρόλο που έχει την ίδια φυσική δομή. Στην Ιταλία μπορεί να παίξει με ασφάλεια και μπορεί να είναι παίκτης επιπέδου.

Τα τελευταία χρόνια έχουν εκφράσει ενδιαφέρον πολλές ιταλικές ομάδες γι' αυτόν, αλλά με τον Ολυμπιακό είναι συχνά δύσκολο να διαπραγματευτεί κανείς: 8 εκατομμύρια για έναν μέσο που έρχεται από την Ελλάδα δεν είναι λίγα», δήλωσε ο Μπάτσι.