Ολυμπιακός: Στον Ρέντη ο Φορτούνης με νέο συμβόλαιο

Ο Κώστας Φορτούνης υπέγραψε νέο συμβόλαιο και επιστρέφει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού από το Σάββατο (26/8).

Ολυμπιακός: Στον Ρέντη ο Φορτούνης με νέο συμβόλαιο

Την Πέμπτη το βράδυ ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθησε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλων Λεμεσού. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι οριστικό πλέον ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Από το Σάββατο (26/8) κιόλας αναμένεται να βρεθεί ξανά στον Ρέντη προκειμένου να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Κάρλος Κορμπεράν. Όπως σας έγραψε το «ΦΩΣ» από την πρώτη στιγμή ο 29χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Αυτό που είχε τώρα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2023 και το νέο που υπέγραψε θα ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Έγινε και αναπροσαρμογή στις οικονομικές του απολαβές, αφού μη ξεχνάμε ότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια.

Ο Φορτούνης για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του είχε να εισπράξει 1,7 εκατ. ευρώ. Επί της ουσίας αυτό το ποσό θα το πάρει σε δύο χρόνια άρα είναι σαν να το… έσπασε στη μέση. Έτσι γυρίζει ξανά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, αφού φέτος δεν είχε λάβει μέρος ούτε καν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.