Ο έρωτας ήρθε από το ΟΑΚΑ...

Ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρόσωπο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αυτό που του έλειψε την περσινή σεζόν. Έναν ποδοσφαιριστή ερωτευμένο με την ομάδα και ερωτεύσιμο από τους οπαδούς...

Ο έρωτας ήρθε από το ΟΑΚΑ...

Η απόκτηση του Λάζαρου από τον Ολυμπιακό είχε τελικά πολλά οφέλη. Πρώτον και σημαντικότερο, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν δικό τους τον MVP του περσινού πρωταθλήματος και τον άνθρωπο που υπήρξε ο καθοριστικότερος παράγοντας της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ.

Δεύτερον βρήκαν έναν ποδοσφαιριστή που «τρελαίνεται» με την ομάδα και τον κόσμο της. Ο Λάζαρος όποτε σκοράρει - και το κάνει συχνά- κατευθύνεται αμέσως στην κερκίδα και δείχνει στους οπαδούς την «τρέλα» που κουβαλάει για την ομάδα. Ούτως ή άλλως, με το που έγινε γνωστό ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα φοράει αυτή τη σεζόν τα «ερυθρόλευκα», αμέσως κυκλοφόρησε η φωτογραφία του στην κερκίδα του Ολυμπιακού, οπότε όλοι πήραν μια γεύση για τις οπαδικές του προτιμήσεις.

Όταν δε, υπέγραψε το συμβόλαιό του, έκανε νέα φωτογραφία την εμφάνισή της, αυτή τη φορά με τον τρομπετίστα της Θύρας 7, ο οποίος τον είχε... από κοντά και στην φωτογραφία που είδε πρώτη το φως της δημοσιότητας. Ο Λάζαρος λοιπόν πλέον παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα που γουστάρει. Παίζει για τη φανέλα, τους συμπαίκτες του αλλά και τον κόσμο.

Ίσως για αυτό κατάφερε να μπει τόσο άμεσα στο κλίμα της ομάδας. Γιατί την πονούσε πριν υπογράψει σε αυτή.

Κάπως έτσι φαίνεται ότι γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας. Το γεγονός ότι αυτός αρνήθηκε την ΑΕΚ για χάρη του Ολυμπιακού, τον μετατρέπει και σε Σαιξπιρικό.

Αλήθεια, πόσο πιο όμορφα είναι τα παραμύθια όταν μετατρέπονται σε αληθινές ιστορίες...