«Δεν έχει τελειώσει το θέμα Βιτίνιο για τον Παναθηναϊκό»

Ο αντιπρόεδρος της «Φλα» επιμένει πως το «φλερτ» Βιτίνιο  και Παναθηναϊκού καλά κρατεί!

«Δεν έχει τελειώσει το θέμα Βιτίνιο για τον Παναθηναϊκό»

Τα μεταγραφικά ζητήματα στον Παναθηναϊκό δεν έχουν τελειώσει και στη Βραζιλία, ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ έφερε ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Βιτίνιο.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ισχυρό άνδρα της «Φλα», η υπόθεση του 28χρονου μεσοεπιθετικού δεν έχει τελειώσει για τους «πράσινους».

«Ο Βιτίνιο είναι ένας πολύ αγαπητός παίκτης εσωτερικά στα αποδυτήριά μας, αλλά δεν υπήρχε καμία εξέλιξη από το διοικητικό συμβούλιο για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ολα δείχνουν ότι ο Βιτίνιο θα πάρει μάλλον λίγο... φρέσκο ​​αέρα στο τέλος του συμβολαίου του. Υπήρξε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα, είναι σε εξέλιξη.

Το κλαμπ και ο Βιτίνιο δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε μία συγκεκριμένη απόφαση, αλλά υπάρχει προσπάθεια συνεννόησης. Η Φλαμένγκο δεν θέλει να τον δυσκολέψει, πάντως, αυτό που εμείς ζητήσαμε απαντήθηκε από την πλευρά του παίκτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, όσον αφορά την περίπτωση του Βιτίνιο που μένει ελεύθερος σε τέσσερις μήνες από σήμερα.