Ντομίνγκεθ για ΠΑΣ Γιάννινα: «Οι οπαδοί αξίζει να μάθουν την αλήθεια» (pic)

Αιχμές κατά της πρώην ομάδας του, ΠΑΣ Γιάννινα, άφησε ο νεοαποκτηθείς από τον Αστέρα Τρίπολης, Χουάν Ντομίνγκεθ. 

Ντομίνγκεθ για ΠΑΣ Γιάννινα: «Οι οπαδοί αξίζει να μάθουν την αλήθεια» (pic)

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους λόγους μετακίνησης του από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Χουάν Ντομίνγκεθ απευθύνθηκε στους φίλους της ομάδας των Ιωαννίνων με story στο Instagram.

Ο έμπειρος Ισπανός τόνισε πως οι λόγοι μετακίνησης του δεν είναι οικονομικοί, ενώ δήλωσε πως θα έχει για πάντα τους φίλους του ΠΑΣ στην καρδιά του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Γεια σας φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα! Είναι ώρα να πούμε αντίο. Υπάρχουν ορισμένες λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με τον λόγο που έφυγα και οι οπαδοί αξίζει να μάθουν τους λόγους του αντίο. Δεν είναι σε καμία περίπτωση μια απόφαση που στηρίζεται στο οικονομικό. Είναι κάτι άλλο που έχει να κάνει με τον προσωπικό και επαγγελματικό σεβασμό, αλλά τα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να μιλήσω με λεπτομέρειες.
Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να πω ευχαριστώ στους φιλάθλους, στους ανθρώπους των Ιωαννίνων και στους υπαλλήλους της ομάδας, από τους οποίους πάντα λάμβανα αγάπη, σεβασμό και υποστήριξη. Γι’ αυτόν τον λόγο πάντα θα σας έχω στην καρδιά μου. Ευχαριστώ αυτούς τους ανθρώπους για όλα, ήταν ένα ξεχωριστό κομμάτι της καριέρας μου χάρη σε όλους εσάς».