Ολυμπιακός: Απαιτείται υπομονή με Βρσάλικο

Ο Σίμε Βρσάλικο ακόμα δεν είναι σε θέση να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς με τον Ολυμπιακό, καθώς οι μυικές ενοχλήσεις  δεν τον έχουν αφήσει σε ησυχία.

Ολυμπιακός: Απαιτείται υπομονή με Βρσάλικο

Ο Κάρλος Κορμπεράν θα πορευτεί για μερικές μέρες ακόμη δίχως τον Σίμε Βρσάλικο να είναι στη διάθεσή του. Υπήρχε μία αισιοδοξία ότι θα προλάβαινε το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού την Πέμπτη (25/8) στο Καραϊσκάκη, αλλά ενώ επιχείρησε να «γκαζώσει» στις προπονήσεις, φάνηκε ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των υπολοίπων και έμεινε ξανά στα... πιτς.

Ο Κροάτης μπακ παραπονέθηκε για νέες ενοχλήσεις και πλέον απαιτείται υπομονή για το πότε θα τον έχει ο Κορμπεράν στις υπηρεσίες του. Προφανώς με Απόλλωνα Λεμεσού και Αστέρα Τρίπολης τον ξεχνάμε.

Το πλάνο δεν είναι άλλο από το να πάει προσεκτικά το προσεχές διάστημα, έτσι ώστε να επιστρέψει στη δράση το συντομότερο δυνατόν, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε δύο εβδομάδες αρχίζει η φάση των ομίλων στο Europa League ή στο Conference League. Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή σε μία από τις δύο διοργανώσεις, θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα που θα φέρει με τους Κύπριους το βράδυ της Πέμπτης (25/8, 22.00).

Ο Βρσάλικο από τις αρχές Αυγούστου δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, είναι συνεχώς μεταξύ θεραπειών και ατομικών προγραμμάτων και ήδη έχει συμπληρώσει τρεις εβδομάδες απουσίας.