Ολυμπιακός: Οι «ματιές» στον Δουβίκα

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Τάσου Δουβίκα. 

Ολυμπιακός: Οι «ματιές» στον Δουβίκα

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει καμία κίνηση ακόμη για τον Τάσο Δουβίκα. Μπορεί στο τέλος να μη χρειαστεί να κάνει κιόλας. Ωστόσο, αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας παρακολουθούν στενά την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού της Ουτρέχτης. Βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν τούτη τη στιγμή, ο Δουβίκας δύσκολα θα άφηνε το ολλανδικό πρωτάθλημα για να συνεχίσει στην Ελλάδα.

Ήδη μάλιστα έχει τρεις συμμετοχές και ένα γκολ, παίρνοντας μάλιστα και φανέλα βασικού στα δύο εκ των τριών ματς της Ουτρέχτης. Οι «ματιές» εξακολουθούν και θα συνεχίσουν να πέφτουν προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να είναι προετοιμασμένος και για το μέλλον. Δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα γίνει κίνηση έως το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Μπορεί να προετοιμάζει το έδαφος και για τις επόμενες περιόδους.

Το έχει ξανακάνει, άλλωστε, στο παρελθόν αρκετές φορές, με πιο πρόσφατα παραδείγματα των Παπασταθόπουλου και Μανωλά, ασχέτως αν με τους δύο έμπειρους στόπερ είχε καταθέσει επίσημες προτάσεις αρκετούς μήνες προτού πιάσουν λιμάνι. Με τον Δουβίκα είναι στο στάδιο της βολιδοσκόπησης/παρακολούθησης/συλλογής πληροφοριών. Η Ουτρέχτη από την πλευρά της δεν δείχνει κιόλας να καίγεται να τον δώσει. Κι αν μπει μάλιστα σε τέτοια διαδικασία, θα ζητήσει πάνω από 3 εκατομμύρια.