Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει το δανεισμό του στην Πάφο ο Κανέ με οψιόν αγοράς

Ο Μαμαντού Κανέ βρίσκεται στην Κύπρο σύμφωνα με τα Μέσα του νησιού για να ολοκληρώσει το δανεισμό του από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει το δανεισμό του στην Πάφο ο Κανέ με οψιόν αγοράς

Ο Μαμαντού Κανέ ήταν το αγαπημένο παιδί του Πέδρο Μαρτίνς παίρνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Πορτογάλο προπονητή. Η μοίρα του Αφρικανού χαφ, ωστόσο άλλαξε από τη στιγμή που ο 51χρονος κόουτς έφυγε από την ομάδα.

Και όλα φάνηκαν στο ματς της Μπρατισλάβας. Ο Κανέ μπήκε στο 91' και στο 110' έδωσε τη θέση του στον Βαλμπουενά. Έπαιξε για 19 λεπτά και εκεί ήταν ξεκάθαρο τι είχε στο μυαλό του ο Κάρλος Κορμπεράν.

Ο παίκτης δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πάφο. Τα κυπριακά Μέσα αναφέρουν πως ο Κανέ είναι ήδη στο νησί προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στην ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Κύπριοι ο Κανέ θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό και μάλιστα αναμένεται να μπει και οψιόν αγοράς του. Συγκεκριμένα το ύψος της οψιόν θα είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ. Εάν δηλαδή η Πάφος θελήσει να κάνει δικό της τον παίκτη θα πρέπει να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό στον Ολυμπιακό.