Πανιώνιος - ΟΦΗ 2-2: Σκορ και θέαμα στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στην πρεμιέρα τους στο νέο πρωτάθλημα της Super League σε ένανα αγώνα με τέσσερα γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες. 

Πανιώνιος - ΟΦΗ 2-2: Σκορ και θέαμα στη Νέα Σμύρνη

Η αναμέτρηση προσέφερε αρκετό θέαμα και συγκινήσεις στους φιλάθλους που την παρακολούθησαν, με τον Πανιώνιο να προηγείται, τον ΟΦΗ να πετυχαίνει ανατροπή και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν τελικά λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου 45λεπτου.

Ο Πανιώνιος φάνηκε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο στο ξεκίνημα του αγώνα όμως οι Κρητικοί κόντρα στη ροή του ματς κατάφεραν να ξεπεράσουν γρήγορα το «σοκ» που τους προκάλεσε το γκολ του Μασούρα στο 9ο λεπτό και πήραν προβάδισμα χάρη σε δύο γκολ του Νέιρα στο 23' και στο 26'.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν να σαστίζουν από την αντίδραση του ΟΦΗ, αφού οι παίκτες του παπαδόπουλου πέραν των δύο γκολ έχασαν κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Τελικά, οι δύο αντίπαλοι πήγαν ισόπαλοι στα αποδυτήρια, αφού στο 44' ο Πανιώνιος ισοφάρισε με τον Σταυρόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος το σηνικό ήταν ίδιο. Ο Πανιώνιος είχε αρχικά την κυριαρχία, έκανε αυτός παιχνίδι, όμως με τη συμπλήρωση δέκα - δεκαπέντε λεπτών ο ΟΦΗ ισορρόπησε, προσπάθησε να απειλήσει, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Οι Νεοσμυρνιώτες έχασαν κάποιες ευκαιρίες να πάρουν ξανά κεφάλι στο σκορ, όμως οι προσπάθειές τους έπεσαν στο «τείχος» που είχε στήσει ο Στρέτζος, με αποτέλεσμα οι δύο αντίπαλοι να μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις.

Το τελικό σκορ πάντως αδικεί και τους δύο αντιπάλους, αφού ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν εκατέρωθεν αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, με τους δύο γκολκίπερ να πραγματοποιούν πολλές σωτήριες επεμβάσεις.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Νέας Σμύρνης

Πανιωνίος - ΟΦΗ 2-2

Σκόρερ: Μασούρας 9', Σταυρόπουλος 44'/ Νέϊρα 23', 26'

Διαιτητής: Γεώργιος Βρέσκας

Κίτρινες: Κόσιτς, Σταυρόπουλος, Ντουρμισάι/ Κοροβέσης,

Κόκκινες Κάρτες: -

Συνθέσεις:

Πανιώνιος: Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Κόστιτς, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Κόρμπος, Κεϊτά, Ντομίνγκες, Σπιριντόνοβιτς (Μανθάτης 74'), Ντουρμισάι, Μασούρας (Καμαρά 74')

ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Βουό, Πλατέλλας (Ντίνας 84'), Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Μεγιάδο (Κυριακίδης 63'), Κοροβέσης, Νέιρα, Ποτουρίδης.