Ολυμπιακός: Ετοιμάζει βαλίτσες για Πάφο ο Μαμαντού Κανέ

Ο Μαμαντού Κανέ δεν έπεισε τον Κάρλος Κορμπεράν και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να συνεχίσει δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Πάφο.

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει βαλίτσες για Πάφο ο Μαμαντού Κανέ

Στην Κύπρο βουίζει τις τελευταίες ώρες ότι ο Μαμαντού Κανέ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πάφο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Πράγματι, είναι 100% αληθινό το συγκεκριμένο σενάριο, με τους Κύπριους μάλιστα να τον περιμένουν άμεσα στο «Νησί της Αφροδίτης», έτσι ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του που θα έχει ισχύ έως το 2023. Το τι θα γίνει του χρόνου το καλοκαίρι και αν έχει ελπίδες να επιστρέψει στο λιμάνι, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα.

Ο Αφρικανός χαφ αποτέλεσε ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι στην καθιερωμένη συνέντευξη που είχε δώσει στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε εκθειάσει τον Κανέ.

Στη συνέχεια μάλιστα τον χρησιμοποίησε στα ματς με την Μακάμπι Χάιφα, δείχνοντας ότι τον εμπιστεύεται τυφλά.

Εντούτοις, ο ερχομός του Κάρλος Κορμπεράν άλλαξε σημαντικά τα πλάνα ως προς τη χρησιμότητα του Κανέ.

Στην Σλοβακία τον έκανε αλλαγή στην... αλλαγή και ο Ισπανός τεχνικός ουσιαστικά έστειλε το μήνυμα για όλα όσα επακολούθησαν.

Ο Κανέ βγήκε εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού και κάπως έτσι μπήκε στη μέση η Πάφος, η οποία έδειξε αμέσως την πρόθεσή της να τον αποκτήσει.

Τις επόμενες μέρες λοιπόν αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Αφρικανού στον κυπριακό σύλλογο...