ΟΦΗ: Θλάση ο Ντουρμισάι

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΟΦΗ ο Φιορίν Ντουρμισάι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού.

ΟΦΗ: Θλάση ο Ντουρμισάι

Ύστερα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε πως ο Φιορίν Ντουρμισάι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού. Παράλληλα ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έχει υποστεί πελματιαία απονευρωτίτιδα στο δεξί πόδι.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ: «Στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (21/8) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από την Αθήνα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς κόντρα στον Ατρόμητο, έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί πελματιαία απονευρωτίτιδα στο δεξί πόδι. Ο Έλληνας επιθετικός, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί τα επόμενα 24ωρα, έκανε θεραπεία, όπως και ο Fjorin Durmishaj, οι εξετάσεις του οποίου έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση 1ου βαθμού στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού. Ο Bruce Kamau συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Βασίλη Σηφάκη να συμμετέχει σε μέρος του προγράμματος.

Αύριο, Δευτέρα (22/8), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (23/8) στις 09:00.»