Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ, η ενδεκάδα και οι τραυματίες

Έτοιμος για την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Ολυμπιακός. Τι γίνεται με τον Χουάνγκ, τι ετοιμάζει ο Κορμπεράν για το πρώτο ματς πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ, η ενδεκάδα και οι τραυματίες

Θα ήταν έκπληξη αν έβγαινε άκρη από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Κάρλος Κορμπεράν στην πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Πειραιώτες έχοντας παίξει την Πέμπτη το βράδυ κι έχοντας ξανά ματς την Κυριακή έχουν κάνει δύο χαλαρές προπονήσεις στον Ρέντη.

Ήταν αναμενόμενο και λογικό αυτό, αφού δεν μπορεί να τους τσιτώσει ο Ισπανός προπονητής όταν το ένα παιχνίδι διαδέχεται το άλλο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ματς με τον ΠΑΣ, αλλά όχι να αλλάξει όλη η ενδεκάδα.

Από 'κει και πέρα ο Χουάνγκ έμεινε εκτός αποστολής και ήταν αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε. Ο Νοτιοκορεάτης αποκόμισε πρόβλημα από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης. Για να είμαστε και πιο σωστοί η περίπτωση του θα κρίνεται μέρα με τη μέρα. Πάντως από το ματς με τον ΠΑΣ έμεινε εκτός προκειμένου να προφυλαχτεί ενόψει του αγώνα της Ευρώπης. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, οι Παπασταθόπουλος, Αμπουμπακάρ έχουν δρόμο μπροστά τους. Έτσι κι αλλιώς αμφότεροι είναι εκτός λίστας για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Οι Βρσάλικο και Ροντρίγκες, όμως έχουν αυξήσει τις πιθανότητες τους να προλάβουν.