L' Equipe: «Δυνατά για Σο ο Ολυμπιακός»

Για τον Σαϊντού Σο της Σεντ Ετιέν ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, όπως υποστηρίζει και η γαλλική «Equipe» στην ηλεκτρονική της έκδοση

L' Equipe: «Δυνατά για Σο ο Ολυμπιακός»

Στα δημοσιεύματα από την Γαλλία που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον διεθνή αμυντικό της Σεντ Ετιέν Σαϊντού Σο προστίθεται και αυτό του Σαββάτου (20/8) από την ηλεκτρονική έκδοση της «Equipe».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εγκυρότατου μέσου ο 20χρονος διεθνής με τη Γουινέα κεντρικός αμυντικός που ήταν στόχος του Κλοπ στην Λίβερπουλ πριν από δύο χρόνια, είναι έτοιμος να αφήσει την Σεντ Ετιέν με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2025 και να συνεχίσει στον Ολυμπιακό που έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον και θα ήθελε να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Ο Σο έχει παίξει σε 28 ματς στη Ligue 1 ενώ φέτος με την Σεντ Ετιέν που είναι σε κατάσταση διάλυσης στη δεύτερη κατηγορία (έχασε 0-6 από τη Χάβρη!) δεν έχει αγωνιστεί παρά ελάχιστα και θέλει να φύγει από το κλαμπ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για στόπερ και ο Σο είναι μία λύση προοπτικής την οποία εξετάζει «έχοντας κι άλλους παίκτες από την Γουινέα στο ρόστερ του», όπως επισημαίνουν οι Γάλλοι που τονίζουν ότι η μεταγραφή μπορεί να κλείσει στα τρία εκατομμύρια ευρώ.