ΠΑΟΚ: Έξι απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό

Χωρίς έξι βασικούς ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο εντός έδρας ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Παναιτωλικό

ΠΑΟΚ: Έξι απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό

Με απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο αυριανό (20/8) παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 1 κόντρα στον Παναιτωλικό, στο γήπεδο της Τούμπας (21.45).

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ακολούθησε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης, δίτερμα και έξτρα πρόγραμμα με στατικές φάσεις. Εκτός αποστολής έμειναν οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς που είναι τιμωρημένοι από την περσινή σεζόν, καθώς και οι Ιβάν Νάσμπεργκ και Χάρης Τσιγγάρας που έκαναν θεραπείες. Θα λείψουν επίσης ο Γιάννης Μιχαηλίδης ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, καθώς και ο Ράφα Σοάρες που είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.


Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε είκοσι παίκτες στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες και είναι οι Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Μπράντον και Ολιβέιρα.