Ο ΠΣΑΤ καταδίκασε τα επεισόδια της Τούμπας

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας εξέδωσε ο ΠΣΑΤ.

Ο ΠΣΑΤ καταδίκασε τα επεισόδια της Τούμπας

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου καταφέρεται εναντίον του Λούμπος Μίχελ για την επίθεσή του στον αθλητικό συντάκτη Μανώλη Βογιατζάκη, καθώς και τις απειλές που δέχθηκαν άνθρωποι του Τύπου στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου.

Αναλυτικά:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, με αφορμή γεγονότα που συνέβησαν (11.3.18) στο γήπεδο της Τούμπας και τον αγώνα ΠΑΟΚ -ΑΕΚ, καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση του τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ εναντίον του αθλητικού συντάκτη και μέλους μας Μανώλη Βογιατζάκη, εντός του αγωνιστικού χώρου όπου και ευρισκόταν ως ρεπόρτερ του συνδρομητικού τηλεοπτικού καναλιού NOVASPORTS, καθώς επίσης και τις απειλές που δέχθηκαν άλλοι συνάδελφοι μας, ευρισκόμενοι στα δημοσιογραφικά θεωρεία για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, πριν επέμβει η Αστυνομία.

Η ελευθερία της εργασίας και η προστασία των ανθρώπων της ενημέρωσης αποτελεί για τον ΠΣΑΤ αδιαπραγμάτευτο κανόνα στην άσκηση των καθηκόντων τους και την υπηρεσία της απρόσκοπτης ενημέρωσης.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να πράξουν ότι είναι απαραίτητο, προς την κατεύθυνση αυτή, προς την οποία ο Σύνδεσμος μας είναι μόνιμα προσανατολισμένος και έτοιμος να συνδράμει με κάθε τρόπο».