«Επαφές του Ολυμπιακού με τη Σεντ Ετιέν για Σο»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει επαφές με τη Σεντ Ετιέν για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Σαϊντού Σο.

«Επαφές του Ολυμπιακού με τη Σεντ Ετιέν για Σο»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και μάλιστα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει ζητήσει έναν στόπερ που το καλό του πόδι θα είναι το αριστερό.

Από τη Γαλλία, ωστόσο προέκυψε ένα νέο όνομα κι ας μην πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ των Γάλλων ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με τη Σεντ Ετιέν για να αποκτήσει τον Σαϊντού Σο.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα έχει συμβόλαιο με τους "Στεφανουά" έως το 2025, αλλά δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα μετά τον υποβιβασμό στη Ligue 2. Ο Σο είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου γεγονός που σημαίνει ότι δεν πιάνει θέση ξένου.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός την περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής. Έπαιξε σε 14 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ και συνολικό χρόνο 988 λεπτά. Έχασε και ένα σημαντικό διάστημα της σεζόν λόγω τραυματισμού και σύμφωνα με τους Γάλλους ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές για να τον κάνει δικό του. Η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη είναι στα 4 εκατ. ευρώ και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Σεντ Ετιέν.