ΟΦΗ: Με Λάρσον στο Περιστέρι

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα της Super League με τον Έρικ Λάρσον να είναι ένας από τους 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στο Περιστέρι. 

ΟΦΗ: Με Λάρσον στο Περιστέρι

Αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους και στατικές φάσεις περιελάμβανε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν την εναρκτήρια αγωνιστική της Super League και το ματς κόντρα στον Ατρόμητο (20/8, 20:00).

Ο Βασίλης Σηφάκης συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, με τον Μπρους Καμάου να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Θεραπεία έκαναν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Φιορίν Ντουρμισάι. Όλοι οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής όπως και ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας.

Την 21μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Έρικ Λάρσον, αλλά και ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, απαρτίζουν οι: Στίβενς, Σωτηρίου, Μανδάς, Μαρινάκης, Λάρσον, Θοράρινσον, Μπαλογιάννης, Γιοχου, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Στάικος, Αποστολάκης, Νέιρα, Μπουζούκης, Τοράλ, Θεοδοσουλάκης, Ντίκο.

Ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ανέφερε: «Άρχισα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία και είναι το άθλημα που αγαπώ. Πάντα είχα στόχο να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και με στήριξαν, τους προπονητές μου, οι οποίοι με σωστή καθοδήγηση με βοήθησαν να εξελιχθώ αλλά και την οικογένεια του ΟΦΗ για την ευκαιρία που μου δίνει να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα!

Θέλω να προσφέρω το καλύτερο στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος!»