Η "καυτή" εβδομάδα των "κομμένων" για τον Ολυμπιακό

Αντίστροφα μετράμε για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και οι Πειραιώτες καλούνται να ξεφορτωθούν κάποια βαριά συμβόλαια που έχουν μείνει στο Ρέντη.

Η "καυτή" εβδομάδα των "κομμένων" για τον Ολυμπιακό

Την ερχόμενη εβδομάδα μονοπωλεί ο επαναληπτικός με τη Μπέρνλι μονοπωλεί το ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά να σφραγίσει τελικά το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League και όλο το βάρος έχει πέσει εκεί.

Παράλληλα, όμως, είναι η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου που σημαίνει και τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών. Εκτός από το ότι αναμένεται να γίνουν κάποιες τελευταίες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, συνεχίζει να "καίει" το θέμα με τους "κομμένους".

Στο Ρέντη συνεχίζουν να υπάρχουν… παρκαρισμένα μεγάλα συμβόλαια τα οποία ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία εβδομάδα για να τα διώξει. Πρώτα απ' όλα αυτό του Μάρκο Μάριν, ο οποίος έχει υψηλό συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ. Η διοίκηση των Πειραιωτών έχει ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του παίκτη έτσι ώστε να βρεθεί λύση και ο παίκτης να φύγει.

Υπάρχει ο Παναγιώτης Ταχτσίδης το συμβόλαιο του οποίου φτάνει στα 700 χιλιάδες ευρώ. Για τον διεθνή χαφ υπήρχε ενδιαφέρον από τη Μπορντό, το οποίο δεν προχώρησε. Και με αυτόν "καίει" να βρεθεί ο τρόπος να αποδεσμευτεί, διότι δεν είναι και μικρό το ποσό. Από 'κει και πέρα στο Ρέντη ο Ολυμπιακός έχει τον Καραμάνο, τον Μάρντις, τον Γούτα, τον Σιώπη και τον Μαρτίνες. Για τους δύο τελευταίους υπάρχει ενδιαφέρον από τον Άρη, όμως, καλό θα είναι να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση. Μέχρι τότε κρατάμε μικρό καλάθι και για τις δύο περιπτώσεις.