Σπανός: «Έχω διαγράψει την περσινή σεζόν»

Ο Γιώργος Σπανός παρέθεσε γεύμα στο αγωνιστικό τμήμα του Ατρόμητου δίνοντας μάλιστα και το σύνθημα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σπανός: «Έχω διαγράψει την περσινή σεζόν»

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League ο Γιώργος Σπανός παρέθεσε γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της Πετρούπολης στο αγωνιστικό τμήμα του Ατρόμητου. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου έδωσε το σύνθημα για τη νέα αγωνιστική περίοδο και παράλληλα θέλησε να έχει μία γνωριμία με τους νέους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά ο Γιώργος Σπανός είπε:

«Θα ήθελα πρώτα από όλα να σας ευχηθώ υγεία για τη νέα σεζόν και να καλωσορίσω τα νέα παιδιά που ήρθαν. Θέλω όλοι να ξέρετε ότι ο Ατρόμητος εκτός από μία επαγγελματική ομάδα με υψηλούς στόχους και με φιλοδοξίες, είναι πάνω από όλα μια οικογένεια, οπότε βάσει αυτού ξεκαθαρίζω ότι θα είμαστε πάντα ανοιχτοί σε ό,τι μας χρειαστείτε. Έχουμε καλούς χαρακτήρες, έχουμε προσωπικότητες και είμαι σίγουρος ότι θα σας βοηθήσουν για να προσαρμοστείτε το γρηγορότερο δυνατό.

Από εκεί και πέρα να ξέρετε πως εγώ την έχω διαγράψει τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ακριβώς μετά το παιχνίδι με τη Λαμία την τελευταία αγωνιστική. Οι στόχοι του Ατρόμητου δεν ήταν αυτοί και επειδή είμαι ένας από τους παλιότερους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και θεωρώ ότι έχω μια εμπειρία, από τα φιλικά ακόμα έχω διαπιστώσει ότι αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και σε έναν προς έναν σας έχω εμπιστοσύνη.

Είμαστε μια ποιοτική ομάδα, αλλά αυτό που θέλω κυρίως από σας είναι να δείχνετε το πάθος και τη δίψα σας για τη νίκη. Να δείχνετε το πάθος σας για τη φανέλα που φοράτε. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που σας παρέχει όλα εκείνα τα εχέγγυα για να ασχολείστε μόνο το ποδόσφαιρο. Είστε τυχεροί γιατί κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα, οπότε θέλω να αφοσιωθείτε στο ποδόσφαιρό σας και να μην σας αποσπά τίποτα άλλο.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη. Θέλω οι παλιοί να στείλετε το μήνυμα ότι η περσινή έχει διαγραφεί και ότι ο Ατρόμητος έχει επιστρέψει για να επανέλθει στις θέσεις που έχει συνηθίσει όλη την Ελλάδα. Θέλω να δείξετε το τι είστε ικανοί να κάνετε τη φετινή σεζόν.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, τον κ. Κόλμαν, αλλά και σε όλο το τεχνικό τιμ για τη δουλειά του και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Πάμε δυνατά!».