Γκερέρο: «Είχα ακούσει πολλά πράγματα πριν έρθω και τώρα το ζω»

Ο Ισπανός φορ του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «ερυθρόλευκο» κόσμο, όπως και για το μεγάλο στόχο της ομάδας, την επιστροφή στην κορυφή.

Γκερέρο: «Είχα ακούσει πολλά πράγματα πριν έρθω και τώρα το ζω»

O Mιγκέλ Άνχελ Γκερέρο μίλησε την εφημερίδα Real News για την επιλογή του να έρθει στον Ολυμπιακό, τη συμπαράσταση από τον κόσμο, όπως και για τον μεγάλο στόχο των Πειραιωτών, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους στόχους του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Βλέπετε πως μας δίνουν καλή ψυχολογία αυτές οι νίκες που έχουμε πετύχει. Φυσικά μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι η ομάδα δεν τα κατάφερε πέρσι, έπειτα από επτά συνεχείς κατακτήσεις, και στόχος είναι να επιστρέψουμε στην κορυφή. Αγώνα με αγώνα, θα παλεύουμε για τους τρεις βαθμούς και έτσι θα προχωρήσουμε προς την κατάκτηση του τίτλου».

Για τον «ερυθρόλευκο» κόσμο: «Δουλέψαμε πολύ στην προετοιμασία με τον προπονητή μας. Ζητά από κάθε παίκτη κάτι διαφορετικό και αυτό πρέπει να κάνουμε, το καλύτερο για το σύνολο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, η συμπαράστασή του στον αγώνα με την Μπέρνλι ήταν το κάτι άλλο. Είχα ακούσει αρκετά πράγματα πριν έρθω αλλά τώρα το ζω κι εγώ».

Για την προσωπική του απόδοση: «Θα προσπαθώ για το καλύτερο, για να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά που γίνεται και την επιλογή μου να έρθω στον Ολυμπιακό. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Αυτό θέλουμε».