Απόλλων Σμύρνης: Πού ψάχνει για αντι-Ίσμαελ

Δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ο Γερμανός τεχνικός μετά την ήττα στην πρεμιέρα με την ΑΕΛ. Που θα κοιτάξει για την εύρεση αντικαταστάτη του η διοίκηση

Απόλλων Σμύρνης: Πού ψάχνει για αντι-Ίσμαελ

Ο Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα τις υποχρεώσεις του στη Super League και πλέον θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανή η αποχώρηση του Βαλιεριέν Ίσμαελ από τον πάγκο της ομάδας.

Η διοίκηση του Απόλλωνα ήταν ήδη δυσαρεστημένη με τον Γερμανό τεχνικό και το αρνητικό αποτέλεσμα όξυνε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα. Πλέον, ο Ίσμαελ φαίνεται να μετράει μέρες στον πάγκο του Απόλλωνα. Άλλωστε, η διοίκηση πριν λίγες μέρες με την απομόνωση των Σουλτς και Πετσόνι, οι οποίοι αποτελούν προσωπικές επιλογές του 42χρονου προπονητή και πλέον προπονούνται με την Κ20, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για την δυσαρέσκειά της προς το πρόσωπό του.

Βέβαια, η αποχώρησή του δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Αν και εφόσον αποχωρήσει, στον Απόλλωνα το προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας θα έχει προπονητής από το εξωτερικό, και εν συνέχεια αν δεν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση, η διοίκηση θα στρέψει το βλέμμα της στις επιλογές της από την Ελλάδα.