Η ΑΕΛ πήρε αυτό που ήθελε στη Ριζούπολη

Πιο ουσιαστική η λαρισινή ομάδα κέρδισε με το μίνιμουμ σκορ -χάρη στο γκολ του Ντέλετιτς στο 30'- τον Απόλλωνα, που ήθελε, αλλά δεν μπορούσε.

Η ΑΕΛ πήρε αυτό που ήθελε στη Ριζούπολη

Ιδανικά ξεκίνησε τη σεζόν η Λάρισα στην έδρα του Απόλλωνα, την οποία «άλωσε» χάρη στο γκολ του Ντέλετιτς στο 30' για να βάλει έτσι τους πρώτους τρεις βαθμούς της σεζόν στο... σακούλι της. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου δεν εντυπωσίασε, ωστόσο είχε την ουσία βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έφυγε δικαίως με το 0-1 από τη Ριζούπολη.

Στον αντίποδα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήθελε, αλλά δεν μπορούσε. Μετά το γκολ που δέχθηκε, προσπάθησε να ασκήσει πίεση στα καρέ των «βυσσινί», όμως δεν τα κατάφερε καθώς το επιχείρησε με ανορθόδοξη ανάπτυξη. Η εικόνα του ματς ήταν λίγο-πολύ η ίδια και στο β' μέρος, με την ΑΕΛ να κρατάει το υπέρ της σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Γεώργιος Καμάρας»

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ 0-1

Σκόρερ: 30' Ντέλετιτς

Διαιτητής: Γκορτσίλας

Κίτρινες Κάρτες: Ελ Χέλβε - Φατιόν, Ντέλετιτς, Κούνιτς, Γκόλιας

Κόκκινες Κάρτες: -

Συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βαλεριέν Ίσμαελ): Χουάντερσον, Κύργιας, Λούκιτς, Στάθης, Κοντοές, Ναδάλες, Γκονζάλες (58' Ζοάο Πέδρο), Κονέ, Τομάς (68' Οριουέλα), Άιλερς (58' Τριάδης), Ελ Χέλβε.

ΛΑΡΙΣΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον, Ντέλετιτς, Σαχίτι (46' Γκοΐκοβιτς), Γρομητσάρης, Μόρας (28' λ. τρ. Γκόλιας), Χούμπτσεβ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι, Μορσί (68' Καρανίκας).