Άρης: Έμφαση στην τακτική - Τα εισιτήρια για το ματς με τον Λεβαδειακό

Ο Άρης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το ματς της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στο Λεβαδειακό. Παράλληλα η «κίτρινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα.

Άρης: Έμφαση στην τακτική - Τα εισιτήρια για το ματς με τον Λεβαδειακό

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό έχει ξεκινήσει ο Άρης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «κίτρινοι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών,με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ασκήσεις κατοχής μπάλας και επιθετική τακτική). Αύριο, Τετάρτη, η πρωινή προπόνηση θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/08, 20:30), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

ΘΥΡΕΣ 1, 3, 4 - 5,00 €

ΘΥΡΑ 2 - 20,00 €

ΘΥΡΑ 9 - 30,00 €

ΘΥΡΑ 7 - 40,00 €

VIP «Άλκης Καμπανός» - 100,00 €

* Τα εισιτήρια διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ισχύουν κανονικά.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr,, αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινές 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-15:00 & Κυριακή από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα), ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και του ΑΜΚΑ».