Χαρίσης: «Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν»

Στη Σίβασπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο 27χρονος μέσος Χάρης Χαρίσης.

Χαρίσης: «Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν»

Η Σίβασπορ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (15/8) την απόκτηση του Χάρη Χαρίση από τον Ατρόμητο. Την Τρίτη ήταν η σειρά των Περιστεριωτών ενώ το δικό του αντίο είπε και ο παίκτης.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την παραχώρηση του Χάρη Χαρίση στην Κυπελλούχο Τουρκίας Σίβασπορ, με την ομάδα μας να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Χάρης αποκτήθηκε το 2019 και από τότε αποτέλεσε αναπόσπαστο μέλος του Ατρόμητου, καταγράφοντας συνολικά 84 συμμετοχές και πετυχαίνοντας ένα τέρμα ενώ αποτέλεσε και εκ των αρχηγών του Αστεριού.

Με την παρουσία του τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, ο Χάρης εξελίχθηκε σε μία εμβληματική φυσιογνωμία του Ατρόμητου αυτά τα χρόνια και χάρη στην αγωνιστική του προσήλωση θα θεωρείται πάντα μέλος της οικογένειας της ομάδας μας».

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Χάρης Χαρίσης πραγματοποίησε την παρακάτω δήλωση στο atromitosfc.gr:

«Πέρασαν τρία χρόνια στον Ατρόμητο στα οποία μαζί με την ομάδα ζήσαμε πάρα πολλά. Υπήρχαν οι καλές, υπήρχαν οι κακές στιγμές, αλλά τις περάσαμε μαζί και αυτές οι εμπειρίες μας έδεσαν και για αυτό τον λόγο θα χαρακτηρίζω πάντα τον Ατρόμητο ως μια δεύτερη οικογένειά μου.

Για αυτή την πορεία των τριών χρόνων, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κυρίους Σπανό και Αγγελόπουλο που ήταν πάντα δίπλα μου, από την πρώτη μέρα μέχρι και την τελευταία και με στήριξαν σε κάθε στιγμή έχοντας πάντα εμπιστοσύνη σε μένα, αλλά και μεγάλη κατανόηση. Επιπλέον, ένα ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες που συνεργαστήκαμε σε αυτή την πορεία, αλλά και σε όλους εκείνους που δούλεψαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο. Γιατρούς, φυσικοθεραπευτές και φροντιστές που ήταν πάντα εκεί σε ό,τι χρειαζόταν.

Φυσικά, ένα ξεχωριστό κεφάλαιο είναι και οι οπαδοί μας. Μαζί περάσαμε ευχάριστες και δύσκολες στιγμές, ήταν πάντα εκεί, εντός και εκτός έδρας και θέλω να τους ευχαριστήσω ως Χάρης για τη στήριξη και την πίστη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου, ακόμα κι όταν δεν ήταν όλα… ρόδινα.

Σε αυτή την πορεία, δεν ήμουν απλά παίκτης του Ατρόμητου, αλλά και εκ των αρχηγών, κάτι το οποίο αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και αυτή η ομάδα, αυτή η πόλη θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Όπως είπα, ο Ατρόμητος θα είναι πάντα για μένα μια δεύτερη οικογένεια, θα παρακολουθώ από μακριά τώρα την πορεία της και για αυτό τον λόγο εύχομαι μόνο νίκες και επιτυχίες!

Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν!

Σας ευχαριστώ για όλα!

Χάρης!».