VARάτε βιολιτζήδες

Το νέο πρωτάθλημα ξεκίνησε με νίκη - δώρο στον ΠΑΟΚ και θα πρέπει άμεσα να γίνει κάτι ώστε να μη δούμε ξανά το περσινό σενάριο της Super League.

VARάτε βιολιτζήδες

Δεν είναι μυστικό ότι πέρυσι πολλές ομάδες είχαν παράπονα στους αγώνες τους κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» μάζεψε αρκετούς βαθμούς την περσινή σεζόν με αμφισβητούμενα γκολ, γεγονός που είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους αντιπάλους του.

Φέτος, με το... καλημέρα το σκηνικό επαναλαμβάνεται. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με ένα γκολ που προήλθε από πέναλτι - προϊόν εφεύρεσης του διαιτητή Κουτσιαύτη.

Λύση υπάρχει για να αποφευχθούν στη συνέχεια παρόμοια σκηνικά. Λέγεται VAR και οι Έλληνες φίλαθλοι ανυπομονούν να το δουν μετά το Μουντιάλ και στη χώρα μας. Θα δώσει αρκετές λύσεις, αφού θα εξαφανιστούν κάποια πέναλτι που κάνει ο αέρας και κάποια offside που μετράνε για γκολ...

Έτσι, όλες οι ομάδες θα διεκδικούν το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις και θα φύγουν οι όποιες «σκιές».

ΥΓ. Ας πει κάποιος στον προπονητή του ΠΑΟΚ να κάνει δηλώσεις για τέτοια γκολ. Γιατί ανοίγει το στόμα του και κάνει παράπονα επιλεκτικά...