«Καθάρισε» ο Κουλούρης για τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο

Η ομάδα του Περιστερίου με δύο γκολ του Κουλούρη επιβλήθηκε με 2-1 του Παναιωτλικού εκτός έδρας και μπήκε με το... δεξί στο πρωτάθλημα της Super League.

«Καθάρισε» ο Κουλούρης για τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο

Οι Περιστεριώτες ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και το τελικό 2-1 ίσως και να τους αδικεί αφού κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και είχαν ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Διστακτικά στο επιθετικό κομμάτι ξεκίνησε τον αγώνα ο Ατρόμητος, που είδε τους παίκτες του Παναιτωλικού να μπαίνουν πιο γερά και να προσπαθούν να απειλήσουν την εστία του Μέγερι.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και προσπαθούσαν να επιτεθούν από τις πτέρυγες, όμως οι Περιστεριώτες έδειχναν να ελέγχουν τις φάσεις. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πιο ουσιαστικά πρώτοι, όταν ο Μανούσος στο 21ο λεπτό σούταρε από καλή θέση όμως ο Κυριακίδης έδιωξε τη μπάλα με τα πόδια.

Το σκηνικό του αγώνα άλλαξε μετά το πρώτο 20λεπτο. Ο Ατρόμητος ανέλαβε πιο επιθετικές πρωτοβουλίες, βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση απειλώντας αρχικά στο 33' με τον Σάκιτς, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Σε φάουλ του Ούμπιδες ο Έλληνας ποδοσφαιριστής άγγιξε τη μπάλα με το κεφάλι κι εκείνη έπειτα από... περιπέτειες και κόντρες κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Η χαρά του Ατρομήτου πάντως δεν κράτησε πολύ, αφού στο 43' ήρθε η ισοφάριση για τους παίκτες του Δέλλα. Συγκεκριμένα ο Ρισβάνης ανέτρεψε τον Μανά εντός περιοχής και ο Μάζουρεκ ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις στις αντίπαλες εστίες με τους φιλοξενούμενους να έχουν μικρή υπεροχή. Αυτή εξαργυρώθηκε στο 76ο λεπτό, όταν ο Κουλούρης με το κεφάλι έκανε το 2-1 για τον Ατρόμητο.

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να αντιδράσουν, προσπάθησαν να πιέσουν με κάποιες σέντρες και στημένες φάσεις, όμως ο Μέγιερι δεν απειλήθηκε ουσιαστικά στα λεπτά που απέμειναν.

Οι Περιστεριώτες κάπως έτσι έφτασαν στο πρώτο «τρίποντο» της σεζόν και ξεκίνησαν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Στάδιο Παναιτωλικού

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-2

Σκόρερ: Μάζουρεκ 42' / Κουλούρης 36', 76'

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες Κάρτες: Ντίαζ 18', Μανά 24', Πάουλο 80'/ Γιαννούλης 26', Ρισβάνης 41', Μανούσος 45', Μπουσούλατζιτς 72'

Κόκκινες Κάρτες: -

Συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Λιάβας (67' Βασιλούδης), Ντίας, Μιχάι, Πάουλο, Άργκους (89' Μπελεβώνης), Μάζουρεκ, Έρικσον, Τσοκάνης, Μανά (84' Βακράκος).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος (66' Μπρούνο), Μάντσον, Κουλούρης, Ούμπιδες (66' Μούγιακιτς), Ρισβάνης, Γιαννούλης.