Ολυμπιακός: Ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του Χασάν και η Κόνιασπορ

O Αχμέντ Χασάν που είναι ο δεύτερος φορ του Ολυμπιακού πίσω από τον Ελ Αραμπί, περιμένει την ευκαιρία του και η Κόνιασπορ «καραδοκεί».

Ολυμπιακός: Ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του Χασάν και η Κόνιασπορ

Ο Αχμέντ Χασάν διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. Τί σημαίνει αυτό; Ότι είτε θα πρέπει να πωληθεί, είτε οι Πειραιώτες να προχωρήσουν σε νέο συμβόλαιο μαζί του (φαντάζει απίθανο), είτε να τον κρατήσει ο Κάρλος Κορμπεράν ως δεύτερο επιθετικό πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Οι περισσότερες πιθανότητες γέρνουν προς το ότι δύσκολα θα παραμείνει στο λιμάνι, ασχέτως αν δεν υπάρχει προς το παρόν κάτι σοβαρό από πλευράς πρότασης στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός, που περιμένει να του δοθεί κάποια ευκαιρία, έχει δηλωθεί κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο πλαίσιο των play off του Europa League.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά για την απόκτηση ενός φορ. Αυτομάτως δημιουργείται… θέμα με τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος θυμίζουμε ότι έφυγε πέρσι δανεικός για την Κόνιασπορ, επειδή πολύ απλά δεν επιθυμούσε να κάτσει στο λιμάνι ως τρίτος φορ και φυσικά σε αυτό δεν έφερε καμία αντίδραση και ο σύλλογος.

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, αν αποκτηθεί ο «αντι-Τικίνιο», τότε θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν ο Χασάν παραμείνει στο λιμάνι.

Ήδη φημολογείται στην Τουρκία ότι η Κόνιασπορ δεν τον έχει ξεχάσει, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της πατρίδας του και του Περσικού Κόλπου.

Μετά τις διπλές αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού, θα γίνουμε όλοι… σοφότεροι ως προς το θέμα του Χασάν, ενός ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε για αρκετά μεγάλο διάστημα ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πέδρο Μαρτίνς έως τον Μάιο του 2021.