Φέστα: «Τα παιδιά πιστεύουν στη δουλειά μας»

Ο Τζiανλούκα Φέστα μίλησε για την προετοιμασία που έχει κάνει η Λαμία και τόνισε πως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Φέστα: «Τα παιδιά πιστεύουν στη δουλειά μας»

Στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος η Λαμία επικράτησε με σκορ 1-0 του Ιωνικού σε ένα παιχνίδι που το σημαντικότερο ήταν πως διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Ο Τζιανλούκα Φέστα σε δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.

«Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά για όλο το 90λεπτο. Επιλέξαμε να πρεσάρουμε ψηλά για να δοκιμάσουμε και το επίπεδο της φυσικής μας κατάστασης. Είδα πολύ καλά πράγματα και είναι καλό για την ψυχολογία μας γιατί τα παιδιά αρχίζουν να πιστεύουν στη δουλειά που έχουμε κάνει. Όλα όσα δοκιμάσαμε μέσα στην εβδομάδα τα κάναμε.

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάνε τα σοβαρά παιχνίδια που έχουν να κάνουν με τη συγκομιδή βαθμών. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην δεχόμαστε γκολ για την ψυχολογία μας, αλλά τα σοβαρά ξεκινάνε την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο Τζιανλούκα Φέστα.