O Κόνραντ, ο Ολυμπιακός και το Μουντιάλ

Αφιέρωμα στις ΗΠΑ βλέπει δύσκολο να πάει ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε στο Μουντιάλ, αλλά ο νέος άσος του Ολυμπιακού θα κάνει το παν για να τα καταφέρει. 

O Κόνραντ, ο Ολυμπιακός και το Μουντιάλ

Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ του Κατάρ και σε αφιέρωμα που έγινε από αθλητική ιστοσελίδα γίνεται λόγος για παίκτες που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν θέση στις επιλογές του Γκρεγκ Μπερχάλτερ, πέραν όσων θεωρούνται σίγουροι.

Ειδική αναφορά γίνεται στον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, το νέο άσο του Ολυμπιακού που αποκτήθηκε με δανεισμό από την Μαρσέιγ. Οι Αμερικανοί θυμίζουν ότι το φθινόπωρο του 2021 ο 21χρονος εξτρέμ ήταν βασικός στο πρώτο ματς των προκριματικών (0-0 εκτός με Ελ Σαλβαδόρ) και ότι είχε μπει αλλαγή προς το τέλος του εντός έδρας αγώνα με τον Καναδά (1-1).

«Τότε όμως ήταν σε καλύτερη κατάσταση, είχε το πρεστίζ της Μπαρτσελόνα, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε στην Μαρσέιγ να κάνει όσα το ταλέντο και η αξία του θα επέτρεπαν λόγω και των τραυματισμών που αντιμετώπισε. Τώρα πήγε δανεικός στον Ολυμπιακό που αποκλείστηκε από το Champions League αλλά μπορεί να είναι στους ομίλους του Europa League. Και μέσω των εμφανίσεών του στην Ελλάδα, ο Κόνραντ θα προσπαθήσει να κεντρίσει ξανά το ενδιαφέρον του ομοσπονδιακού τεχνικού και να έχει μία θέση στην αποστολή».

Οι Αμερικανοί δείχνουν να μην το πολυπιστεύουν, αλλά είναι ένα εξτρά κίνητρο για τον επιθετικό του Ολυμπιακού να επιστρέψει στην Εθνική και να παίξει στην κορυφαία διοργάνωση. Τα ματς της Ευρώπης και η απόδοσή του θα έχουν καθοριστικό ρόλο, αφού είναι στους υπό παρακολούθηση ποδοσφαιριστές.