ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Ράφα Σοάρες

Επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις του ΠΑΟΚ για τον Ράφα Σοάρες ενόψει της έναρξης της Super League, σύμφωνα με ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Ράφα Σοάρες

O ΠΑΟΚ μπαίνει σε εβδομάδα προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League και την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό το Σάββατο 20/8 στην Τούμπα.

Οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» έκαναν προπόνηση σήμερα Δεκαπενταύγουστο με τον Ράφα Σοάρες να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ οι Νέσμπεργκ, Μιχαηλίδης και Τσιγγάρας συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ισπανός μπακ είχε υποστεί θλάση που τον άφησε για τρεις εβδομάδες εκτός προπονήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μπαίνει σε αγωνιστική εβδομάδα και προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Super League 2022-23 κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας (20.08, 21:45). Μετά το τελευταίο φιλικό τεστ κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος και το ρεπό της Κυριακής, παίκτες και τεχνικό επιτελείο έκαναν Δεκαπενταύγουστο στο γήπεδο κι έπιασαν δουλειά ενόψει της αναμέτρησης με τους Αγρινιώτες.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (15.08) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν σε άμυνα κι επίθεση. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων.

Ο Ράφα Σοάρες έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, ο Ίβαν Νέσμπεργκ έκανε θεραπεία και ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Χάρης Τσιγγάρας έκαναν προπονήθηκαν ατομικά στο γήπεδο».