Η επιμονή Ρεν για Μαντί και ο αδερφός του Σισέ

Η Ρεν είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Μαντί Καμαρά επιμένουν στην Γαλλία, ενώ θα δοκιμαστεί ο αδερφός του Παπέ Σισέ στους πρωταθλητές. 

Η επιμονή Ρεν για Μαντί και ο αδερφός του Σισέ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Γαλλία σχετικά με το ενδιαφέρον της Ρεν για τον Μαντί Καμαρά. Προοπτική μεταγραφής που αποκάλυψε η «Εquipe» και φαίνεται πως έχει βάση καθώς η γαλλική ομάδα είναι έτοιμη να κάνει δυνατή προσφορά στον Ολυμπιακό, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι θα χρειαστεί ένα ποσό γύρω στα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Καμαρά είναι στη λίστα για τους αγώνες του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού και ό,τι είναι να γίνει αναμένεται προς το τέλος του μήνα. Αλλά με τη μία γαλλική ομάδα μετά την άλλη να εμφανίζονται ως διεκδικητές του παίκτη, όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά η μεταγραφή του στο εξωτερικό θα γίνει.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχτεί για δοκιμή στη δεύτερη ομάδα του τον αδερφό του Παπέ Σισέ. Ο Μόμο Σισέ είναι 24 ετών, έχει ύψος δύο μέτρα και παίζει στόπερ και αμυντικό χαφ έχοντας δοκιμάσει πέραν από τη Σενεγάλη σε μικρές γαλλικές ομάδες. Αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί για τη δεύτερη ομάδα ή θα δοθεί δανεικός.