Ολυμπιακός: Το ψάχνει για σέντερ φορ, ο Μπαλντέ και ο... ΠΑΟΚ

Ο Κεϊτά Μπαλντέ απασχολεί τον Ολυμπιακό για τη θέση του στράικερ, αλλά τον θέλει και η Βαλένθια. Θα αποκτηθεί παίκτης στη θέση του Τικίνιο, ο Σενεγαλέζος ήταν στόχος του ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιούνιο. 

Ολυμπιακός: Το ψάχνει για σέντερ φορ, ο Μπαλντέ και ο... ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός διέψευσε ότι έχει κάνει κίνηση μέσω Νότιγχαμ για την απόκτηση με δανεισμό του Νοτιοκορεάτη στράικερ Χουάνγκ που φεύγει από την Μπορντό, αλλά είναι σε αναζήτηση σέντερ φορ μετά την πώληση του Τικίνιο στην Μποταφόγκο.

Ένας παίκτης που αρέσει και απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι ο Κεϊτά Μπαλντέ, ο διεθνής Σενεγαλέζος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Κάλιαρι και έχει προταθεί σε πολλές ομάδες, με έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του από την Βαλένθια.

Ο 27χρονος επιθετικός έχει παίξει στη Γαλλία με την Μονακό, αλλά κυρίως στην Ιταλία με Λάτσιο, Ίντερ, Σαμπντόρια και Κάλιαρι, ενώ είναι βασικός στην Εθνική με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και θα πάει στο Μουντιάλ του Κατάρ, μαζί με τον Παπέ Σισέ.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον αλλά είναι μία δύσκολη περίπτωση. Τον περασμένο Ιούνιο είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον παίκτη ο ΠΑΟΚ με κινήσεις του Ζοσέ Μπότο, αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Ο Ολυμπιακός έχει τώρα για τη θέση του φορ τον Ελ Αραμπί, τον Χασάν (που περιμένει κάποια ευκαιρία ξανά) και τον τραυματία Αμπουμπακάρ Καμαρά. Η απόκτηση επιθετικού είναι σε προτεραιότητα.