Νίκη στο τελευταίο φιλικό για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε σε φιλικό αγώνα στην Τούμπα, τον Βόλο με 3-1

Νίκη στο τελευταίο φιλικό για τον ΠΑΟΚ

Σε σημερινό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Βόλο με 3-1, στο τελευταίο τεστ πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Τα τέρματα για το συγκρότημα του Ραζαβάν Λουτσέσκου, πέτυχαν οι Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα και Κούτσιας (πέναλτι), ενώ για τους Βολιώτες είχε μειώσει σε 2-1, o Φερνάντες. Το ματς έγινε χωρίς την παρουσία θεατών, ενώ δεν υπήρχε και τηλεοπτική κάλυψη και ο κόουτς του «Δικεφάλου» έκανε διάφορες δοκιμές για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του.

ΠΑΟΚ (Α’ Ημίχρονο): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Τσαούσης, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ, Τόμας.

ΠΑΟΚ (Β’ Ημίχρονο): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον (82′ Παναγιώτου), Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σοάρες, Ελ Καντουρί (75′ Κουαλιάτα), Νάρεϊ (61′ Α.Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (75′ Κούτσιας ).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Ματίγια, Τσοκάνης, Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς, Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βέερτ. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Σιέλης, Ουεντραόγκο, Μεσκίδα, Τσέλιος, Μπογκντάνοβιτς, Μεταξάς και Τάχατος