AEK-Προοδευτική 4-0: Φιλική... τεσσάρα, με Βίντα, οι «κιτρινόμαυροι» σε ματς τριών 45λεπτών !

Η ΑΕΚ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Ντομαγκόι Βίντα νίκησε 4-0 την Προοδευτική σε προπονητικού χαρακτήρα φιλικό - τριών 45λεπτων, στο «Σεραφείδειο» των Σπάτων.

AEK-Προοδευτική 4-0: Φιλική... τεσσάρα, με Βίντα, οι «κιτρινόμαυροι» σε ματς τριών 45λεπτών !

Με νίκη 4-0 συνδυάστηκε το ανεπίσημο ντεμπούτο του Ντομαγκόι Βίντα, στο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό της ΑΕΚ με την Προοδευτική στο (κεκλεισμένων των θυρών) «Σεραφείδειο» των Σπάτων.

Ο 33χρονος Κροάτης αγωνίστηκε για 65’ λεπτά ως δεξιός στόπερ (σε τριάδα), δείχνοντας καλό επίπεδο ετοιμότητας, εν όψει και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το άλλο Σάββατο στη Λαμία.

Τα «κιτρινόμαυρα» γκολ κόντρα στην επανακάμψασα στη Super League 2 ομάδα του Κορυδαλλού πέτυχαν οι Πινέδα (20', 30'), Γιόνσον (45') και Μοχαμάντι (στο 9ο λεπτό του 3ου 45λεπτου).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Τζαβέλλας, Βίντα (65’ Ρότα), Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Αμραμπατ (82’ Μοχαμάντι), Πινέδα, Μάνταλος (62’ Λιβάι Γκαρσία), Αραούχο.

Στο τρίτο 45λεπτο η ΑΕΚ αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση: Αθανασιάδης, Ραντόνια, Μήτογλου, Λάτσι, Μιτάι, Μουστακόπουλος, Φράνσον, Μοχαμάντι, Γιούσης, Ρότα, Γκαρσία.

*Στο 20’ του τρίτου 45λεπτου βγήκαν για την ΑΕΚ οι Ραντόνια, Γιούσης, Λάτσι και μπήκαν οι Κοσίδης, Μισελέν, Αλμπάνης.


Για την Προοδευτική ξεκίνησαν οι Αστράς, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος, Ποτουρίδης, Αλεξίου, Πατσατζόγλου, Παντελίδης. Μεγαρίτης, Πίσσας, Θεοδωρίδης, Ευθυμίου, Κυριαζής.
Αγωνίστηκαν και οι Καραργύρης, Νταβιώτης, Σινκ, Τζανουλίνο, Αγγελόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Γκαργκαλατζίδης, Παυλίδης, Γιαννιτσάνης.