Λαμία-Ιωνικός 1-0: Χαμόγελα στους Λαμιώτες για την πρόβα τζενεράλε

Στην πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα η Λαμία επικράτησε με σκορ 1-0 του Ιωνικού με τον Ρομανιτς να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα.

Λαμία-Ιωνικός 1-0: Χαμόγελα στους Λαμιώτες για την πρόβα τζενεράλε

Μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Λαμία και Ιωνικός έκαναν πρόβα τζενεράλε με τη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση. Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα επικράτησε με σκορ 1-0 του Ιωνικού και έδειξε έτοιμη για το πρώτο ματς του νέου πρωταθλήματος.

Η Λαμία στο τέταρτο φιλικό της παιχνίδι πανηγύρισε τη νίκη με το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση να το σημειώνει στο 19' ο Λάζαρ Ρόμανιτς. Το θετικό για τη Λαμία είναι πως για τέταρτο συνεχόμενο ματς δεν δέχεται γκολ. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ένα τέταρτο καθυστέρηση λόγω καθυστερημένης άφιξης του Ιωνικού στο γήπεδο.

Στο 20ο λεπτό ο Ρόμανιτς βρέθηκε σε θέση βολής και με σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Η Λαμία είχε τον πλήρη έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ για τους Νικαιώτες δεν έπαιξε βασικός ο Ντοσεβί. Στην επανάληψη οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, αλλά το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με τις εξής ενδεκάδες:

ΠΑΣ Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι, Γκοράνοφ, Νούνιες, Ρόμανιτς, Τζανετόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης, Γιακουμάκης

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μίλο, Αντούνες, Μασάς, Ιωαννίδης, Μεντόζα, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μάντζης, Μύγας, Ρομαό.