Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 4-2: Έβρεξε γκολ στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με το χορταστικό 4-2 τον Παναιτωλικό στην πρόβα τζενεράλε τους πριν την έναρξη της νέας σεζόν στην Super League.

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 4-2: Έβρεξε γκολ στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

Από το 9ο λεπτό ο Τιλίκα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα Τρίπολης με πλασέ στην κίνηση μετά από ασίστ του Μπερτόλιο.

Ο Αστέρας Τρίπολης που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο συνέχισε να κυκλοφρεί καλύτερα τη μπάλα και να πιέζει ακόμη και για δεύτερο γκολ, όταν στο 14ο λεπτό ο Μπενίτο έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά το πλασέ που επιχείρησε μέσα από τη μικρή περιοχή κόντραρε στον Κορνέλιους.

Στο 22ο λεπτό ο Παναιτωλικός κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν μετά από καταπληκτική σέντρα του Λιάβα από δεξιά, ο Νίκος Καρέλης έκανε το 1-1.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μεταξά ανέβασαν ρυθμό και άρχισαν να πιέζουν περισσότερο την άμυνα των «καναρινιών», με αποτέλεσμα στο 49ο λεπτό μετά από σέντρα ακριβείας του Γκαρντάβσκι και καρφωτή κεφαλιά του Χερόνιμο Μπαράλες να γίνεται το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν παρά το προβάδισμα και στο 53ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν με σουτ του Μπερτόλιο από τα όρια της μεγάλης περιοχής, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη.

Μόλις ένα λεπτό αργότερα όμως, στο 54ο λεπτό, μετά από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Μπερτόλιο, ο Καστάνιο με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη και έκανε το 3-1.

Στο 71ο λεπτό μετά από όμορφο τακουνάκι του Μπαράλες, ο Γκαρντάφσκι έκανε το 4-1 για τους Αρκάδες και τελικά από μπάσιμο του Καρέλη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τασουλή, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι και ο επιθετικός του Παναιτωλικού ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 στο 86ο λεπτό.