ΟΦΗ-Επισκοπή 4-0: Πανέτοιμος για την πρεμιέρα της Super League

Ο ΟΦΗ έκανε υγιεινό περίπατο απέναντι στην Επισκοπή, την οποία και φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι ενόψει της πρεμιέρας της Super League. Πρώτη εμφάνιση με την φανέλα του ΟΦΗ για Στίβενς και Θοράρινσον.

ΟΦΗ-Επισκοπή 4-0: Πανέτοιμος για την πρεμιέρα της Super League

Ο ΟΦΗ επικράτησε άνετα με 4-0 σε φιλικό ματς της Επισκοπής, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Θ. Βαρδινογιάννης”, μία βδομάδα πριν την επίσημη σέντρα του πρωταθλήματος της Super League και το ματς με τον Ατρόμητο (20/8, 20.00).

Ο φιλικός αγώνας του ΟΦΗ με την Επισκοπή, έμοιαζε περισσότερο με μία δυνατή προπόνηση, για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, απέναντι σε μία ομάδα της Super League 2 για την οποία μάλιστα ήταν το πρώτο της φιλικό.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τους Στίβενς, Γιόχου και Ντίκο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ως αλλαγή και ο Θοράρινσον για πρώτη φορά.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά στο φιλικό με τον Νέϊρα να σκοράρει με σουτ στα 30”, έπειτα από πάσα του Τοράλ!

Σειρά πήρε ο Τσιλιανίδης, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, στο 13΄με σουτ ύστερα από πάσα του Ντίκο και το δεύτερο στο 26΄με κοντινό σουτ!

Στο 15΄είχε δοκάρι ο Τοράλ με μακρινό σουτ.

Στην συνέχεια, έγιναν αρκετές αλλαγές, μπήκε και ο Θοράρινσον, ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο κατέβασε ταχύτητα και πέτυχε ένα ακόμα γκολ στο 61΄με σουτ του Φαν Ντάϊνεν μετά την ασίστ του Αποστολάκη.

Οι ενδεκάδες:

ΟΦΗ: Στίβενς, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιόχου, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Τοράλ, Νέϊρα, Ντίκο, Τσιλιανίδης

Επισκοπή: Καλογεράκης, Κεφαλάς, Κρίκλοου,Λάμτσε, , Νίκολλι, Πετράκης, Σαματκάσοφ Ουοττάρα, Άλεν, Τάτσης, Αμπάφου