ΟΦΗ: Πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Επισκοπή

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Επισκοπή στο «Γεντί Κουλέ» (19:00) στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

ΟΦΗ: Πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Επισκοπή

Επιστρέφει στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ, προκειμένου να υποδεχθεί την Επισκοπή, στο πλαίσιο του τελευταίου φιλικού προετοιμασίας του ενόψει της πρεμιέρας της Super League με τον Ατρόμητο.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει την ομάδα του με διάφορα σχήματα και αλλάζοντας πρόσωπα, πραγματοποιώντας ένα καλό τεστ πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Το παιχνίδι θα γίνει στις 19:00 με την παρουσία κόσμου, με τους φιλάθλους να μην χρειάζονται κάρτα φιλάθλου για να προμηθευτούν εισιτήρια.

Στην αποστολή του ΟΦΗ έχουν συμπεριληφθεί και τα δύο τελευταία χρονικά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Γκούντι Θοράρινσον και Σόνι Στίβενς.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους: Σωτηρίου, Μανδά, Στίβενς, Ουές, Πασαλίδη, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Γιαννούλη, Μπαλογιάννη, Γιοχού, Θοράρινσον, Νέιρα, Τοράλ, Μπουζούκη, Στάικο, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Αποστολάκη, Φαν Ντάινεν, Τσιλιανίδη και Ντίκο.

Από την πλευρά της Επισκοπής, ο Ντάριλ Γουίλαρντ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και συγκεκριμένα τους:

Καλογεράκη, Ψαρρά, Κεφαλά, Λάμτσε, Κώτσιο, Τσιλεδάκη, Τάτση, Τζατζάνα (υπό δοκιμήν), Πετράκη, Μέτα, Σαμούρκοσάβι, Ουοττάρα, Λέκα, Ρόβου (υπό δοκιμήν), Εμπουέλε, Μπερικάκη (υπό δοκιμήν), Κρίκλοου, Γιάρο (υπό δοκιμήν), Αμπαφού (υπό δοκιμήν), Νόνσο (υπό δοκιμήν), Νίκολλι (υπό δοκιμήν), Σταθόπουλο.

Το παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.