Ολυμπιακός: «Κοιτάζει» Άλβαρο Γκονζάλες

Την περίπτωση του 32χρονου κεντρικού αμυντικού Άλβαρο Γκονζάλες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μαρσέιγ φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: «Κοιτάζει» Άλβαρο Γκονζάλες

Μετά την υπογραφή του Ντε Λα Φουέντε, ο Ολυμπιακός προχωρά για την περαιτέρω ενίσχυσή του και στο Μεγάλο Λιμάνι φαίνεται πως εξετάζουν την περίπτωση του 32χρονου στόπερ Άλβαρο Γκονζάλες.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι ελεύθερος μετά την λύση του συμβολαίου του με την Μαρσέιγ και πρόκειται για μια περίπτωση στόπερ πρώτης γραμμής, που θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντική προσθήκη στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού.

Αναφορικά με τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει ακόμη κάτι προχωρημένο ωστόσο είναι σαφές ότι εφόσον ο Κάρλος Κορμπεράν εισηγηθεί την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ο 32χρονος θα είναι ένας από τους υποψηφίους.

Θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι πρόκειται για μια δύσκολη και ακριβή περίπτωση ενώ όπως σύμφωνα με Ισπανικές πηγές, ο Γκονζάλες βρίσκεται στην λίστα των Βαλένθια, Μπεσίκτας, Γαλατασαράι αλλά και της Αλ Νασρ.

Ο Άλβαρο Γκονζάλες ξεκίνησε την καριέρα του από την Ράσινγκ Σανταντέρ (38 ματς, 1 γκολ), από όπου μεταπήδησε στην Σαραγόσα (76 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ), συνέχισε στην Εσπανιόλ (82 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ), είχε ένα σπουδαίο πέρασμα από την Βιγιαρεάλ (111 ματς, 2 γκολ, 6 ασίστ) και το καλοκαίρι του 2019 η Μαρσέιγ έβγαλε από τα ταμεία της 4 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της (75 ματς, 3 γκοκ, 3 ασίστ).