Παναθηναϊκός: Ένα μήνα έξω ο Σένκεφελντ!

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα εγκάρσιας δεξιάς απόφυσης του 3ου οσφυικού σπονδύλου από τη γονατιά του τερματοφύλακα της Σλάβια Πράγας στο ματς της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός: Ένα μήνα έξω ο Σένκεφελντ!

Άσχημα νέα για τον Μπαρτ Σένκεφελντ και τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ολλανδός έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα εγκάρσιας δεξιάς απόφυσης του 3ου οσφυικού σπονδύλου στη φάση όπου έπεσε πάνω του με το γόνατο ο τερματοφύλακας της Σλάβια Πράγας.

Ο Ολλανδός στόπερ που φάνηκε απ’ την πρώτη στιγμή πως πονούσε έντονα απ’ τη γονατιά που δέχτηκε χαμηλά στην πλάτη, μετά από το σχετικό έλεγχο διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα εγκάρσιας δεξιάς απόφυσης του 3ου οσφυικού σπονδύλου.

Αυτό μεταφράζεται σε απουσία ενός μήνα απ’ τις προπονήσεις. Συνεπώς με τα ιχύοντα δεδομένα, θα απουσιάσει μέχρι και από το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Super League (συν τα ματς με Ιωνικό εντός, ΟΦΗ και Λεβαδειακό εκτός).

Βέβαια ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποια ματς δε θα είναι διαθέσιμος, μια και δεν έχουν καθοριστεί ημερομηνίες.

Το πιο σημαντικό βέβαια είναι πως ο Παναθηναϊκός χάνει μια πολύτιμη μονάδα του για τουλάχιστον ένα μήνα, καθώς μετά απ’ το συγκεκριμένο διάστημα θα είναι σε θέση ο Ολλανδός να αρχίσει προπονήσεις.