Ιωνικός: Φέρνει στην Ελλάδα τον Ντανίλο Γκόμες από την Σάο Πάολο

Κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ Ντανίλο Γκόμες από την Σάο Πάολο βρίσκεται ο Ιωνικός με τον 23χρονο να αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2024 με την ομάδα της Νίκαιας. 

Ιωνικός: Φέρνει στην Ελλάδα τον Ντανίλο Γκόμες από την Σάο Πάολο

Ο Ιωνικός συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας στην λίστα του και παίκτες του Ολυμπιακού όπως οι Βρουσάι και Φαντιγκά, και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον 23χρονο αριστερό εξτρέμ της Σάο Πάολο, Ντανίλο Γκόμες, ο οποίος αγωνιζόταν με την μορφή δανεισμού στην Πόντε Πρέτα. Η ομάδα της Νίκαιας του έχει καταθέσει προσφορά για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και ο Γκόμες αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα την Δευτέρα (15/08), οπότε και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ιωνικός θα αποκτήσει το 75% των δικαιωμάτων του Ντανίλο Γκόμες ενώ η Σάο Πάολο θα κρατήσει το υπόλοιπο 25%.

Ο νεαρός κυνηγός κατέγραψε το 2021/22 14 συμμετοχές στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας.

Το δημοσίευμα από την Βραζιλία:

«Κοντά στη μεταγραφή του στον Ιωνικό βρίσκεται ο Ντανίλο Γκόμες, ο οποίος ανήκει στη Σάο Πάολο και βρίσκεται στην Πόντε Πρέτα ως δανεικός. Η ελληνική ομάδα έκανε πρόταση για να έχει τον επιθετικό μόνιμα (2 χρόνια συμβόλαιο), με την Τρικολόρ να διατηρεί ένα ποσοστό οικονομικών δικαιωμάτων. Η προσφορά κρίνεται ικανοποιητική».