Ολυμπιακός: Οριστικά υπογράφει και πιάνει λιμάνι ο Ντε Λα Φουέντε (vid)

Ο Κονράντ Ντε Λα Φουέντε έρχεται στη χώρα μας για τον Ολυμπιακό, με τις τελευταίες πληροφορίες από την Γαλλία να αναφέρουν ότι ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ απάντησε θετικά στην πρόταση των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Οριστικά υπογράφει και πιάνει λιμάνι ο Ντε Λα Φουέντε (vid)

Είχαν απόλυτο δίκιο τα ρεπορτάζ από την Γαλλία και την Τουρκία πριν από λίγη ώρα που ανέφεραν ότι ο Κονράντ Ντε Λα Φουέντε είπε «όχι» στην Μπεσίκτας, καθώς η προοπτική του Ολυμπιακού τον ιντρίγκαρε περισσότερο και για αυτό το λόγο απάντησε θετικά στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Γαλλία λοιπόν και ειδικά από το πάντοτε έγκυρο «RMC», αναφέρουν ότι ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ θα υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του στους πρωταθλητές Ελλάδας και αυτό αναμένεται να συμβεί λογικά την Παρασκευή (12/8) ή το αργότερο το Σάββατο (13/8).

Ο Ντε Λα Φουέντε αποτέλεσε τις τελευταίες μέρες την βασική επιλογή του Κάρλος Κορμπεράν για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, καθώς έχει τα στοιχεία που ζητούσε, με κυρίαρχο φυσικά το στοιχείο της ταχύτητας και της έκρηξης στο παιχνίδι του.