«Αποσύρεται η Μπεσίκτας από τη διεκδίκηση του Ντε Λα Φουέντε - Συμφωνία Ολυμπιακού με Μαρσέιγ»

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή στα θέματα της Μπεσίκτας, η τουρκική ομάδα «αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Κονράντ Ντε Λα Φουέντε, καθώς Ολυμπιακός και Μαρσέιγ ήρθαν σε συμφωνία» για τον 21χρονο Αμερικανό εξτρέμ. Και στην Γαλλία, το έγκυρο «RMC» επιβεβαιώνει ότι ο παίκτης οδεύει προς Πειραιά. 

«Αποσύρεται η Μπεσίκτας από τη διεκδίκηση του Ντε Λα Φουέντε - Συμφωνία Ολυμπιακού με Μαρσέιγ»

Ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ, Κονράντ Ντε Λα Φουέντε είναι ο παίκτης που κάνει «κλικ» στους «ερυθρόλευκους» και έχουν κάνει ήδη την απαιτούμενη προεργασία για να του δώσουν να καταλάβει ότι θα νιώθει «βασιλιάς» στον Πειραιά.

Εντούτοις, στο κόλπο για την απόκτησή του (ή μάλλον για τον δανεισμό του από την Μαρσέιγ) είχαν μπει η Μπέρνλι και η Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία και την Γαλλία, «η Μπεσίκτας αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή, καθώς η Μαρσέιγ ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο μάλιστα προσκάλεσαν οι ερυθρόλευκοι στην Αθήνα για να τελειώσουν τη μεταγραφή».

Αυτή είναι η είδηση της τελευταίας στιγμής που προκύπτει από την Τουρκία. Από πλευράς Ολυμπιακού δεν διαψεύδεται ή επιβεβαιώνεται κάτι στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πρόκειται πάντως για τον παίκτη, που έμοιαζε εδώ και δύο-τρία 24ωρα να είναι πιο κοντά από οποιονδήποτε άλλον. Από Παρασκευή (12/8) λοιπόν αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις, με τον Ντε Λα Φουέντε να προβάρει επί της ουσίας τα ερυθρόλευκα.