Ολυμπιακός: Ετοιμάζει επίθεση για την… επίθεση

Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε φαίνεται να παραμένει ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού. Τι ισχύει για Τέγιο και Κογιάδο

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει επίθεση για την… επίθεση

Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε φαίνεται να παραμένει ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση των άκρων του, με τον Αμερικανό εξτρέμ της Μαρσέιγ να φέρεται ότι έχει ζητήσει μερικές μέρες χρόνο για να σκεφτεί την πολύ καλή οικονομικά πρόταση του Ολυμπιακού. Ίσως και εδώ να παίξει κάποιο ρόλο ο νέος αθλητικός διευθυντής που ξέρει καλά και τον ποδοσφαιριστή και τη… Μαρσέιγ.

Ο 21χρονος άσος που είναι εξαιρετική περίπτωση για τον τύπο ακραίου που ψάχνει ο Ολυμπιακός έχει προτάσεις από την Μπεσίκτας και από άλλες ομάδες, τις οποίες επίσης εξετάζει, ενώ για τον Ολυμπιακό επίσης έχει πολύ καλή άποψη πέραν της πρότασης που έχει δεχτεί. Είναι μια υπόθεση που μπορεί να προχωρήσει θετικά για τους Πειραιώτες με τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, καθώς η γαλλική ομάδα δεν συζητά για κάτι άλλο για έναν παίκτη που πήρε πριν από μερικούς μήνες από την Μπαρτσελόνα.

Για τη θέση του εξτρέμ στον Ολυμπιακό έχει, ως γνωστόν, προταθεί ξανά ο Κριστιάν Τέγιο ως ελεύθερος μετά από πολλά χρόνια στην Μπέτις, με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα, της Φιορεντίνα και της Πόρτο να είναι μία περίπτωση στα 31 του (έχει σήμερα γενέθλια) που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Το ίδιο συμβαίνει και με τον επιτελικό μέσο της Μπαρτσελόνα, τον Άλεξ Κογιάδο.

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ